Hoe onzichtbare gebruikers op Yahoo Messenger te detecteren

Bent u op zoek naar een snelle manier om te detecteren of een van uw Yahoo Messenger-vrienden ECHT offline of gewoon onzichtbaar is(detect whether one of your Yahoo Messenger buddies is ACTUALLY offline or just Invisible) ? Blijkbaar zouden veel mensen willen weten hoe ze kunnen detecteren of iemand onzichtbaar is of niet! Ik realiseerde me dit pas omdat ik er keer op keer naar werd gevraagd! Ik weet nog steeds niet zeker waarom het ertoe zou doen, omdat je buddy DUIDELIJK(OBIVOUSLY) niet met je wil praten, anders zouden ze niet onzichtbaar zijn!

Maar hoe dan ook, ik denk dat sommige mensen het gewoon moeten weten om het te weten (vooral jongens en meiden die willen weten of iemand ze vermijdt). Het grootste probleem is dat 99% van de sites die onzichtbare Yahoo Messenger-gebruikers detecteren niet werken. Ze kunnen je vertellen of de persoon offline of online is, maar in mijn tests konden ze er niet achter komen dat ik onzichtbaar was.

stealth-instellingen

Na het testen van een heleboel(BUNCH) sites, som ik alleen de sites op die hier voor mij werkten met Yahoo Messenger 11.5 . Ik heb deze services niet getest met alle andere messenger-downloads die ze voor andere landen hebben, dus uw kilometerstand kan variëren. Ik weet niet eens zeker waarom ze zoveel verschillende versies hebben, maar hopelijk werken ze allemaal op dezelfde manier.

Ik heb ook elk van deze sites op VirusTotal gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze geen spam bevatten of een van die met malware besmette sites die uw computer zouden verknoeien.

Onzichtbare scanner

onzichtbare scanner

Deze werkte! Na ongeveer 10 sites geprobeerd te hebben, gaf ik deze met tegenzin een kans en het vertelde me eigenlijk dat ik onzichtbaar was. Er zijn dus enkele sites die echt werken! Nu is het vermeldenswaard dat deze sites de neiging hebben om willekeurig op te duiken en te verdwijnen, dus hopelijk zal het er nog steeds zijn als je dit bericht leest.

Nou dat is het zo'n beetje. Ik kon geen enkele andere site vinden die me het juiste resultaat gaf bij het controleren van mijn eigen Yahoo ID ! Dus als je op zoek bent naar manieren om te controleren op onzichtbare gebruikers, dan heb je eigenlijk maar één optie en die optie is misschien niet altijd goed.

Sommige van de andere sites werken mogelijk als de persoon die u probeert te controleren een oudere versie van Yahoo Messenger gebruikt, maar met 11.5 is het echt moeilijk om erachter te komen of iemand in stealth-modus is of niet.

Het enige goede is dat als iemand zich voor slechts een paar vrienden verbergt en niet voor iedereen onzichtbaar is, de online status wordt weergegeven. Dus als je een vriend niet online kunt zien en de onzichtbare scanner vertelt je dat de persoon online is, betekent dit dat ze niet voor iedereen onzichtbaar zijn, alleen voor jou en misschien een paar andere mensen voor wie ze specifiek hebben gekozen om zich voor te verbergen.

 About the author

Ik ben een computerprogrammeur en ben dat al meer dan 15 jaar. Mijn vaardigheden liggen in het ontwikkelen en onderhouden van softwareapplicaties en het bieden van technische ondersteuning voor die applicaties. Ik heb ook computerprogrammering gegeven aan middelbare scholieren en ben momenteel een professionele instructeur.Related posts